Skip to main content

Livsnära: Det finns alltid en orsak

Uppdaterad:

"Livsnära" på Planteringen i Skara - kvällar om livet som det verkligen är. Denna kväll med psykoterapeut Ulrika Ernvik om vikten av att hitta orsaken till beteenden.

Att leva tillsammans är inte enkelt. Ibland agerar både barn och vuxna på sätt som gör oss rädda, arga, ledsna, uppgivna. Men bakom varje agerande finns en orsak. Hur hittar vi den så att helande kan ske? Detta vill Ulrika Ernvik ge kunskap kring i sin föreläsning.

Livsnära – en serie om livet som det verkligen är

Den här kvällen är den fjärde i en serie under rubriken ”Livsnära” – kvällar om livet som det verkligen är. Övriga tillfällen är:

Sommargården Planteringen – en mötesplats för alla

Sommargården Planteringen ägs av Equmeniakyrkan i Skara, och drivs i samarbete med Betaniaförsamlingen och Pingstförsamlingen. Kulturprogram sker i samverkan med Bilda.

I en orolig tid önskar Planteringen ge utrymme för livets djupare frågor och förmedla hopp. Du är välkommen att delta i samlingar och gemenskap oavsett livsåskådning och vi tror att mötet med varandra kan stärka oss alla.

Läs mer om Planteringen på www.equmeniakyrkan.se/skara/planteringen.

Välkommen!

Livsnära-arrangemangen genomförs i samverkan mellan Studieförbundet Bilda, Equmeniakyrkan Skara som äger Sommargården Planteringen, Betaniakyrkan Skara och med stöd från Skara kommun.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Existentiella frågor

Dalateaterns teatercirkel: Allan – För allting stort och starkt är byggt av smulor

Dalateaterns teatercirkel: Allan – För allting ...

Vi känner honom som den lycksökande drängen Carlsson i Hemsöborna, som Emil i Lönnebergas gormande far och den sjungande luffare som slår följe med Rasmus. V...

  • Plats
    Falun, Falu kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Torsdag 18:00 - 20:15
  • Tillfällen
    4 tillfällen
Läs mer

Mer inom Existentiell hälsa