Hoppa till huvudinnehåll

Blanketter

Här hittar du blanketter för anmälan om studieverksamhet och kulturprogram, arbetsplan och dagbok för studieverksamhet samt blankett för arvode och kostnadsersättning.

Blanketterna är i pdf-format och det går att fylla i dem i datorn. Högerklicka på blanketten du vill använda och välj "spara som". Använd sedan Acrobat reader för att fylla i blanketten så går det att spara uppgifterna du fyllt i.  

 

Kom ihåg att skicka din blankett till rätt Bilda-region. Adresser och mer information om våra regionkontor finns här.

 

Sökord: kulturrapport, evenemangsrapport, rapportera

Våra blanketter

OBS: Om du fyller i blanketter direkt via din webbläsare, se till att den är ifylld efter att du har laddat ner den. Blanketter i PDF-format fungerar lite olika beroende på vilken webbläsare du använder. Vårt tips är att ladda ner blanketten först, och sen fylla i den.


Närvaro för dina studiecirklar och arrangemang

Du som är cirkelledare kan välja om du vill använda e-lista (digital närvarolista) eller papperslista. Oavsett hur du vill göra hjälper din Bilda-konsulent dig att komma igång.

för närvaro via e-listan

E-listan

Här hittar du info om hur du hanterar närvaro för din studiecirkel eller kulturprogram med E-listan, en digital tjänst som funkar lika bra i mobilen som på datorn.

för närvaro via papperslistan

Papper

Att använda pappersblanketter är ett enkelt sätt att föra närvaro för era studiecirklar eller kulturprogram. Här hittar du mer information om hur du gör.

RESPONSIVE CONTENT