Skip to main content

Att få huvudet att sitta på kroppen

Uppdaterad:

En föreläsning om vikten av att prioritera och observera sin mentala hälsa

Hur landar du ditt huvud på kroppen i en värld som bara snurrar allt fortare?

Vi är så glada över att Markus Torgeby kommer i sommar! Markus är författare, föreläsare, löpare och familjefar som är dubbelt aktuell med boken En plats på jorden, och i SVT:s Husdrömmar dokumentär Att bära ett hus.

I dagens samhälle matas vi med enormt mycket osorterad information varje dag. Huvudet slutar funka som det ska och återhämtningen blir svår i detta brus. 1-2 timmar varje dag utan uppkoppling ger så mycket lugn. Men hur går det till? Att skapa utrymme för pauser, distans och ställtid? 

Markus föreläser om vägen in till hjärtat. Om att vi människor redan har allt. Om vägen in till det som är viktigt på riktigt, det som ligger bortanför prestation och konsumtion. Han pratar inte om lycka om hur du ska tjäna pengar. han pratar om mening och det som är kärnan i att vara människa. 

Markus Torgebys unika blandning av berättande och motiverande föreläsning har gjort honom till en eftertraktad föreläsare både i Sverige och internationellt. Nu kommer han till Andrummet bjuder in 2024!

Datum: Lördag 7 september 2024

Tid: 11:00-12:30. Insläpp från 10:40

Plats: Konferensplats Torp, Kumla

Biljetter: 150 kr.

Max 90 personer får plats.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Torp
Kräcklinge
69293 KUMLA

Mer inom Existentiella frågor

Mer inom Existentiell hälsa

Dalateaterns teatercirkel: Allan – För allting stort och starkt är byggt av smulor

Dalateaterns teatercirkel: Allan – För allting ...

Vi känner honom som den lycksökande drängen Carlsson i Hemsöborna, som Emil i Lönnebergas gormande far och den sjungande luffare som slår följe med Rasmus. V...

  • Plats
    Älvdalen, Älvdalens kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Onsdag 18:00 - 20:15
  • Tillfällen
    4 tillfällen
Läs mer