Syrningskurs med Therese trädgårdsmat
Uppdaterad:
Vill du lära dig konsten att syra grönsaker? Ett fantastiskt sätt att ta tillvara på skörden så att den håller ända fram till nästa skörd, eller längre om du så vill! En skonsam förädlingsteknik där råvarans egna mjölksyrabakterier arbetar och vitaminer bevaras.

Vi går igenom teorin och livsmedelssäkerheten med att syra grönsaker och sedan syrar vi varsina burkar.
Kursledaren Therese Westlén ombesörjer allt från praktiskt kunskap, råvaror, redskap och praktikaliteter.
Genom sin breda kunskap och sina erfarenheter vill Therese Westlén uppmuntra och inspirera fler att odla sin egen mat. Hennes drivkraft är att fler ska få redskap till att ställa om till en mer hållbar livsstil och producera mat på ett sätt som gör att våra barn och barnbarn kan fortsätta bo på den här planeten.
Denna föreläsning är en del av Stenegårds programserie Ett Hållbart Liv