Skip to main content

Vill du delta i en studiecirkel i digitalisering?

Uppdaterad:

Bilda Svealand gör under 2024 och 2025 en satsning på att stärka asylsökandes digitala kompetens. Verksamheten riktar sig till både asylsökande och personer som kommit till Sverige genom Massflyktsdirektivet. Det är ett projekt som medfinansieras av EU. Syftet är att deltagarna ska ha bättre förutsättningar inför nästa

Vill du delta i en studiecirkel i digitalisering? Anmäl ditt intresse här!
 
Här kan du som är asylsökande eller i Sverige via Masflyktsdirektivet lämna en intresseanmälan för att delta i en studiecirkel i digitalisering. Studiecirklar erbjuds på olika platser i Södermanland, Värmland, Västmanland och Örebro län. Vi erbjuder också cirklar online. Nya cirklar kan startas upp om det finns flera intresserade på samma plats.

Om du vill veta på vilka platser vi erbjuder studiecirklar just nu kan du höra av dig till Carla Zazi, [email protected].

Du kan även anmäla dig på vår hemsida:  https://www.bilda.nu/arr/1237547/datakurs-for-asylsokande-och-flyktingar-572742

Denna kurs är en del av ett EU-finansierat projekt som stöds av Asyl-, migrations- och integrationsfonden.

För mer information besök: Bilda – Digitalisering för asylsökande

Vi ser fram emot att hjälpa dig på din digitala resa!

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Demokrati och jämlikhet

Filmvisning och samtal: After work

Filmvisning och samtal: After work

I vardagens stress är det viktigt att prioritera sitt välmående och att upprätthålla en hälsosam balans mellan arbete och fritid. Tillsammans bjuder fyra av ...

  • Plats
    Malmö, Malmö kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Söndag 13:00 - 16:00
Läs mer