Skip to main content

Risetstämman 2024

Uppdaterad:

Spelmans- och allkonststämma på Riset 6 utanför Sundborn, 19 - 21 juli 2024 Sprungen ur folkmusiken, där buskspel och dans har en självklar plats, blandar Risetstämman folkmusik med andra musikgenres, konst, film och scenkonst. En plats för unga att mötas i konst och musik. Varmt välkommen.

Årets program
släpps löpande under våren, för uppdaterad information se www.risetstamman.se

Programpunkter sker under fredagen och lördagen, men campingen öppnar redan torsdag. I biljettpriset ingår inträde till festivalens alla dagar, camping och tillgång till alla konserter, kurser och programpunkter.  Campingen öppen från torsdag.

Risetstämman 2023 innehöll bland annat: Konsert, musikteater, filmvisning, konstnärssamtal, danskurser, poesiverkstad, öppen scen, jam, morgonvandring och bastubad och vi hoppas erbjuda ett lika gott program 2024. 

Medlem
blir du gratis här – Bli medlem! 
Medlemmar får 10% rabatt på ordinarie biljettpriser.

Tillgänglighet
För information om tillgänglighet eller övriga frågor maila Risetstämman.

Adress
Riset 6, 790 15 Sundborn, Falun. 

Mer info
För mer information besök www.risetstamman.se eller följ  @risetstamman på Instagram och Facebook för uppdateringar om årets program m.m 

Välkomna!

Arrangeras av Föreningen Risetstämman med stöd av Folkmusikens hus, Folk You, Falu kommun och Studieförbundet Bilda Mitt.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Risetstämman
Riset 6
79015 SUNDBORN

Mer inom Musik

Mer inom Folkmusik

Ethno – Världens konsert

Ethno – Världens konsert

Under tiden 27 juni till och med 5 juli äger årets Ethnoläger rum i Rättvik. Då kommer cirka nittio unga folkmusikanter från Europa, Afrika, Asien och Amerik...

  • Plats
    Rättvik, Rättviks kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Torsdag 19:30 - 21:30
Läs mer