Skip to main content

Nu startar vi Malmö Countrykör

Uppdaterad:

Stämsång i country-anda. Det är innerliga ballader, bluesiga låtar med tungt sväng och riviga bluegrassbitar som sätter sig på hjärnan. Välkommen att vara med i Malmö Country-kör. Första tillfället är ett prova på-tillfälle. Ingen förkunskap krävs.

Det enda som krävs som förkunskap är kärlek för musik och en nyfikenhet på genrerna country och bluegrass. Allt annat löser vi på plats!

Körledare är Lea-Marie Sittler som är sångerska, låtskrivare och gitarrist. Hon är medlem i bl a  countrytrion My Dear Companion, som tillsammans leder Göteborgs Countrykör och som har arbetat fram arrangemangen som Lea kommer att använda sig av även i Malmö Countrykör. Det blir en blandning av traditionella amerikanska låtar och låtar som My Dear Companion själva har skrivit.

Kostnad: 1200 kr fullpris. 1000 kr om du är arbetslös/student/sjukskriven/pensionär etc. (Ange i din anmälan om du ska ha rabatterat pris.) Det går också att dela upp sin betalning om man behöver det.

Vi träffas i föreningshuset på Nobel 21 på Nobelvägen 21, men första träffen blir på Barnens Scen i Folkets Park (Falsterbogatan 17).

Dessa datum träffas vi under våren:
Torsdag 7 mars 18:45 – 21:00
Torsdag 21 mars 18:45 – 21:00
Torsdag 18 april 18:45 – 21:00
Onsdag 8 maj 18:45 – 21:00
Torsdag 23 maj kl 18:45-21:00
Onsdag 5 juni 18:45 – 21:00
Du måste inte ha varit med från början för att komma med, anmälan är öppen så länge den här sidan är öppen. Men om du anmäler dig efter 7 mars så mejla [email protected] så att du får info om kören.

Välkomna till en underbar kör!

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Föreningscenter - Nobel21
Nobelvägen 21
21429 MALMÖ

Mer inom Musik

Repa som proffsen!

Repa som proffsen!

Välkommen till vårens bandträff! Få koll på vad som är på gång i Bilda, få något i magen och framför allt, ta del av en föreläsning med workshopinslag om kär...

  • Plats
    Uppsala, Uppsala kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Måndag 18:00 - 20:00
  • Tillfällen
    1 tillfällen
Läs mer
Musikverkstad med musikgruppen SKROT

Musikverkstad med musikgruppen SKROT

Under våren arrangeras musikverkstäder med musikgruppen SKROT. Här kan du anmäla dig till den träffen den 25 maj, tema Spelpipor och övertonsflöjter.

  • Plats
    Malmö, Malmö kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Lördag 13:00 - 16:00
  • Tillfällen
    1 tillfällen
Läs mer

Mer inom Folkmusik