Skip to main content

Föreningsteknik för unga ledare

Uppdaterad:

Har du också upplevt att det är svårt att påverka? Att styrelsearbetet går trögt? Eller har du märkt att föreningsarbete är det som gör skillnad och leder framåt? Nu kan du lära dig mer.

Vi bjuder in unga i kyrkan att lära sig om föreningsteknik och styrelsearbete. Det kommer att göra skillnad, innebära mer glädje och att ni kan komma framåt med idéer och projekt.
Utbildningen vänder sig denna gång till unga upp till 30 år och består av två träffar.

Vi kommer bland annat arbeta med:
• Rollfördelning i styrelsen
• vad olika uppdrag innebär
• hur man hanterar diskriminering och konflikter
• hur effektivt föreningsarbete kan läggas upp.

Detta är ett projekt som delvis finansieras med medel från Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor. Det är en del av vårt arbete att utbilda Bildaambassadörer.

Utbildningen innefattar två träffar den 24 november och 8 december.
Sista anmälningsdag är den 11 november.

Utbildare är Eva Saffo från S:t Markus syrisk-ortodoxa kyrka i Linköping med lång erfarenhet från styrelsearbete i SOUF, syrisk ortodoxa ungdomsförbundet och från flera olika lokalföreningar 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Gårdshuset
Junkersgatan 1
58103 LINKÖPING

Mer inom Ledarskap och pedagogik

Själavårdskurs

Själavårdskurs

Kurs för dig som jobbar med själavård i en församling eller för dig som vill få en praktisk och teoretisk bas eller fördjupning i ämnet själavård. Kursen beh...

  • Datum
  • Tillfällen
    Tisdag, Lördag 18:00 - 21:00
  • Tillfällen
    4 tillfällen
Läs mer