Skip to main content

Relationsdag

Uppdaterad:

Vi gästas av den erfarna parterapeuten och relations-föreläsaren Mikael Gunnardo.

Micke är en otroligt inspirerande föreläsare som på ett avslappnat, humoristiskt och ödmjukt sätt fångar föräldrar och par och hjälper dem att hitta olika kreativa sätt att arbeta på relationen. Micke har en förmåga att varva personliga berättelser med sin erfarenhet från arbetslivet och delar gärna vardagliga problem som alla kan känna igen sig i. Det är mycket värdefullt för föräldrar och par att få ta del av erfarenheten som Micke har med sig. Han visar att det med enkla medel går att förändra sina relationer till det bättre oavsett vilket läge man befinner sig i just nu.

Skulle du och din partner vilja ta del av denna dagen? Boka in datumet och anmäl er redan nu!

Mikael kommer också gästa söndagens gudstjänst, 20/10.

Håll utkik om praktiska detaljer. Fundera på om ni är i behov av barnvakt för att möjliggöra detta. Vi erbjuder självklart detta och behöver då veta i god tid hur många barn som behöver extra vuxna denna dag. Om du behöver barnvakt anmäl det senast 13/10. 

Kl 10-10:30 Drop in å en kopp kaffe om man vill.

Kl 10.30-12:30 Pass 1

Kl 12:30-13:30 Lunch, serveras i Bykyrkan

Kl 13:30-15:30 Pass 2

Anmälan till dagen görs via formuläret senast 17/10. (Observera att barnvakt måste anmälas senast 13/10) 

För frågor kontakt [email protected] eller 072-2405788. 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Bykyrkan, Åredalen
Byvägen 76
83795 UNDERSÅKER

Mer inom Religion och tro