Skip to main content

Pianokurs med Josef Habil

Uppdaterad:

Vill du lära dig att spela piano? Här finns en kurs för dig som är nybörjare och 8-18 år.

Varje torsdag från den 19 september till den 19 december

Om kursledaren

Josef Habil är ingenjörsstudent på KTH och har en stark passion för musik. Han har sedan 8-årsåldern spelat piano och lärt sig grunderna till musikteori samt gått musikprofil på högstadiet där han utvecklade andra kompetenser såsom notläsning, körsjungande och kunskapen om andra musikgenrer.

Under fyra års tid har han komponerat egna instrumentala låtar i piano och hjälpt privatpersoner med mixning och mastering för olika musikevenemang.

Kontakt

För mer information kontakta Feras Charestan på Studieförbundet Bilda via mail [email protected] eller via telefon 08 727 18 26.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Mosaik
Storgatan 1
15172 SÖDERTÄLJE

Mer inom Musik

Klubb Sam presenterar Skator

Klubb Sam presenterar Skator

Intim och exklusiv konsert med en egensinnig artist och låtskrivare med en fantastisk särpräglad röst och fullständig närvaro i sitt skapande.

  • Plats
    Östersund, Östersunds kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Onsdag 20:00 - 21:30
Läs mer