Skip to main content

Keramik för vuxna - nybörjare

Uppdaterad:

Välkommen till en nybörjarkurs i lera och keramik. Kom och arbeta med lera tillsammans med Sofia Tunlid på Slottegymnasiet!

På denna kurs får du lära dig olika tekniker för att arbeta och forma lera, både drejning och skulptur. Även bränning och glasering ingår i kursen. Du behöver inga förkunskaper för att delta. Vi skapar under 8 kvällar i Slottegymnasiets bildsal, den 9e gången hämtar vi våra alster.

Ledare är Sofia Tunlid, keramiker med stor erfarenhet av att leda grupper som jobbar med lera. Lera, glasyr och bränning ingår i kursavgiften som är 2100 kr. Vi mailar faktura på avgiften före kursstart, kolla i skräpposten om du inte hittar den.

Faktura på avgift faktureras före kursstart, kan endast återbetalas mot läkarintyg.

 

Kursen anordnas av Studieförbundet Bilda.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Slottegymnasiet Ljusdal
Verkstadsskolevägen 34
82734 LJUSDAL

Mer inom Hantverk

Gör dina egna julkort

Gör dina egna julkort

Lördagen den 9/11 har du möjlighet att vara med på en endagskurs och skapa dina egna jul- eller gratulationskort.

  • Plats
    Umeå, Umeå kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Lördag 09:00 - 15:00
  • Tillfällen
    1 tillfällen
Läs mer
Prova på-workshop  Kreaversum

Prova på-workshop Kreaversum

I vinter kommer Lisa Lingon ha skaparkursen Kreaversum på Konstkraft där vi kommer att utforska en hel del olika material och tekniker inom skapande (tecknin...

  • Plats
    Ljusne, Söderhamns kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Onsdag 15:00 - 20:00
Läs mer