Skip to main content

Wi'am - fredsbygge & förändringsagenter i Betlehem

Uppdaterad:

Välkommen att möta vår samverkanspart Wi'am som många av Bildas studiegrupper möter när vi besöker Betlehem! Vid detta webbinarium får vi tillfälle att lyssna till Zoughbi Zoughbi som är direktor och grundare till Wi'am och som alltid möter våra studiegrupper med stor värme och engagemang!

Wi’am är en gräsrotsorganisation från det civila samhället baserad i Betlehem med uppdrag att främja fredsbyggande och stärka samhällsmedlemmar som förändringsagenter. Deras uppdrag är att skapa en kultur av acceptans genom att engagera sig i konfliktomvandling och stärka det civila samhället samtidigt som de tar hänsyn till kritiska behov för samhällets och dess medlemmars sociala, politiska, psykologiska och ekonomiska välbefinnande. Vi kommer också att få höra hur det står till med kyrkorna i Betlehem.

Varmt välkommen att delta och bidra med dina frågor!

Detta webbinarium hålls på engelska. 

Anmälan senast den 28 oktober. Zoomlänk skickas ut den 29 oktober. 

För mer info om Wi’am: www.alaslah.org

International guests, please register by email: [email protected]

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Samhällsengagemang

konst på bio – Klimt och Kyssen

konst på bio – Klimt och Kyssen

Söderhamns konstförening i samarbete med Kilafors biografteater visar konstfilm. Anita Svantesson kommer även att berätta om teatern, bions historia och före...

  • Plats
    Kilafors, Bollnäs kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Lördag 15:00 - 16:30
Läs mer
1947 Bokcirkel och mer

1947 Bokcirkel och mer

Vi läser Elisabeth Åsbrinks bok 1947 - en bok om ett år då mycket sätts i rörelse

  • Plats
    Kalmar, Kalmar kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Måndag 17:15 - 18:45
  • Tillfällen
    6 tillfällen
Läs mer
Vad händer i Israel och Palestina?

Vad händer i Israel och Palestina?

Varje dag möts vi av nyheter om det pågående kriget mellan Israel och Hamas, och många frågor uppstår kring vad som egentligen händer i regionen. För att ge ...

  • Datum
  • Tillfällen
    Onsdag 18:00 - 20:15
  • Tillfällen
    1 tillfällen
Läs mer