Skip to main content

Konsert med Peter Hallström

Uppdaterad:

Artisten, sångaren och låtskrivaren Peter Hallström har gjort stora avtryck i musik-Sverige. Faktum är att Peter har skrivit några av vår tids allra mest älskade sånger. Vem nickar inte uppskattande och igenkännande åt titlar som Håll mitt hjärta, Viskar en bön och Kärleksvisan?

Peter har samarbetat med artistnamn som Lisa Nilsson, Peter LeMarc, Björn Skifs, Sarah Dawn Finer, Mauro Scocco och Carola för att nämna några. I hela tio Melodifestivaler och tre omgångar av Eurovision Song Contest har han medverkat som körsångare. Han är en sångare, låtskrivare och artist av absolut toppklass. Sedan augusti 2023 finns programmet Saliga sånger på SVT Play. Här berättar Peter sin historia och sjunger sin version av sin sång Håll mitt hjärta. 

Fri entré.

Insamling till förmån för Läkarmissionen.

Varmt välkommen till en oförglömlig konsertkväll!

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Vasakyrkan
Landsgatan 25
77630 HEDEMORA

Mer inom Musik

Småbarnsmusik (0-4 år) – Intresseanmälan

Småbarnsmusik (0-4 år) – Intresseanmälan

Utveckla kropp och knopp med sång! Detta får du lära dig: traditionella och nya sånger, rörelser till musik samt spela på rytminstrument.

  • Plats
    Örebro, Örebro kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Måndag 13:45 - 14:30
  • Tillfällen
    14 tillfällen
Läs mer
Sången ska aldrig tystna

Sången ska aldrig tystna

Konsert med Michael Jeff Johnson, projektkör och lokala musiker.

  • Plats
    Trollhättan, Trollhättans kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Lördag 19:00 - 21:00
Läs mer