Skip to main content

Skriv ihop! Utveckla ditt skrivande tillsammans med andra

Uppdaterad:

Har du skrivit mycket men känner att det är dags att utveckla ditt skrivande tillsammans med andra? Har du en roman i byrålådan, en diktsamling som ligger oläst eller bara någon idé du vill bolla? Kanske jobbar du på ett manus till en film, eller så brinner du för muntligt berättande?

Studieförbundet Bilda, tillsammans med Vindelns Litteratur- och skrivarförening bjuder under vintern in till skriv- och berättarcirkel. Under 5 regelbundna träffar ses vi för att läsa/lyssna och prata om varandras alster, med målet om att utveckla vårt skivande och berättande tillsammans!  Det är lärorikt, kanske lite läskigt, men framförallt – inspirerande!

I studiecirkeln jobbar ni med era egna texter och ger feedback till varandra i gruppen under ledning av cirkelledaren. Det finns möjlighet att prova på olika skrivövningar och testa andra genrer. Så ta tillfället i akt och utforska ditt språk och ditt uttryck. Alla har vi en historia att berätta!  

Studiecirkeln kommer att innehålla 5 träffar om 1,5 timmar vardera. Plats är Vindelns bibliotek, men vi hoppas kunna erbjuda möjlighet att delta online för den som bor långt bort. Vi försöker hålla högt i tak och alla typer av texter, genrer och berättelser är välkomna. Åldersgräns 15 år.

Ledare är Jonas Hammarbäck,
författare, litteraturvetare och skrivpedagog bosatt utanför Vindeln. Han skriver prosa, filmdramatik och gör ibland översättningar. 

När? 29/10, 19/11, 17/12, 14/1 och 11/2

Tid? 18:00-19:30

Var? Vindelns bibliotek

Pris? 15-25 år , 100 kr Från 26 år 400 kr. Avgiften faktureras av Studieförbundet Bilda

Anmälan? Ange i anmälan om du önskar delta online. 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Vindelns Bibliotek
Storvägen 40
92232 VINDELN

Mer inom Litteratur

Boksamtalsserie med Maria Larsson

Boksamtalsserie med Maria Larsson

En boksamtalsserie utifrån boken Nu blundar de som tror sig se med författaren Maria Larsson.

  • Plats
    Uddevalla, Uddevalla kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Måndag 18:30 - 20:00
  • Tillfällen
    3 tillfällen
Läs mer