Skip to main content

Helgkurs: Sy, laga och ändra med Sonja Öhman

Uppdaterad:

Välkommen till en inspirerande kurs i Ljusdal. Kursen anordnas av Västra Hälsinglands Slöjdförening i samverkan med Studieförbundet Bilda.

Sömnadskickliga Sonja inspirerar och vägleder dig till att ändra den där klänningen som krympt i garderoben, laga favoritplagget eller sy något av det där fina tyget du aldrig vågat klippa i. Sonja har flera mönster att utgå ifrån om du inte har ett eget mönster.

Inga förkunskaper krävs endast en glädje för hantverk.

Sista anmälningsdag. 30/10.

Ett mail med bekräftelse på anmälan samt info om betalning skickas ut av slöjdföreningen före kursstart. Kursavgiften ska betalas in senast den 31/10 och ingen återbetalning av denna om avanmälan sker efter den 2/11.

Kursavgift: 1000 kr för medlemmar och 1200 kr för icke medlemmar. Att bli medlem kostar 150 kr/år (du tjänar på det). Enkelt att göra på www.hemslojden.org, välj Västra Hälsinglands Slöjdförening som lokalförening. 

Tider: 10-16 med ”drop in – fika” från 9.30

Du får fika under kursen. Lunch ordnar deltagarna själva. 

Välkommen till en kreativ hantverkshelg tillsammans! 

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Friskolan Vintergatan
Boställsgatan 5
82732 LJUSDAL

Mer inom Hantverk

CrAfter Work

CrAfter Work

Vill du träffa andra kreativa personer i Örebro? Välkommen med på CrAfter Work.

  • Plats
    Örebro, Örebro kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Tisdag 16:30 - 19:00
  • Tillfällen
    10 tillfällen
Läs mer
Lappa och Laga – kursdag

Lappa och Laga – kursdag

Vill du lära dig mer om hur du kan lappa och laga de kläder som du redan har? Vill du få inspiration att göra nytt av gammalt? Vill du får hjälp i dina idéer...

  • Plats
    Örebro, Örebro kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Söndag 10:00 - 16:00
  • Tillfällen
    1 tillfällen
Läs mer