Skip to main content

Hur bygger vi fred och tillit i en sargad värld?

Uppdaterad:

Frågor om fred och säkerhet har nu kommit många i Sverige närmare med många våldsamma konflikter och krig. Samtidigt har Svenska Freds stått stadigt när militarismens vindar blåst hårt. Tusentals medlemmar har strömmat till och delar föreningens värderingar om fred, nedrustning och mänskliga rättigheter.

Kerstin Bergeå, ordförande för Svenska Freds och Skiljedomsföreningen och har arbetat med ickevåld och fredlig konflikthantering både i Sverige och utomlands i tjugo års tid. Hon var med och startade kursen Fred, ickevåld ledarskap på Härnösands folkhögskola och har en bakgrund i att hålla i olika religionsdialogssatsningar. 2019-2022 arbetade hon med genusrättvisa som Act Svenska kyrkans utsända i Tanzania.

Välkomna!

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Jakobsbergskyrkan
Kvarnplan 20
17764 JÄRFÄLLA

Mer inom Demokrati och jämlikhet