Skip to main content

Konsert med Isabella Lundgren och Nya Stadens Storband

Uppdaterad:

En storbands- och jazzupplevelse fylld av musik- och spelglädje!

Isabella Lundgren

Isabella Lundgren är en av Sveriges främsta jazzsångerskor och en artist i världsklass. Med en fantastisk röst och unik intensitet har hon förmågan att formligen trollbinda sin publik. Har du aldrig hört talas om henne kan du ändå förstå hennes storhet bara av att se alla de utmärkelser hon fått. Eller vad sägs om Orkesterjournalens ”Gyllene skiva”, en ”Jazzkatt” som årets musiker, Monica Zetterlund-stipendiet, STIM-stipendiet, Louis Armstrong-stipendiet, Anita O’Day-stipendiet, Gustaf Frödings stipendium och så vidare? Men allt det med utmärkelser och priser glömmer man när man hör henne sjunga!

”Isabella Lundgrens sätt att sjunga, med en röst till bristningsgränsen fylld av hjärta och smärta, tvingar lyssnaren att stanna upp och tänka på sin egen dödlighet.”
– Jan Granvall i DI Weekend.

Läs mer om Isabella på www.isabellalundgren.com.

Nya Stadens Storband

Nya Stadens Storband utgår från Lidköping och namnet ”nya staden” kommer från en av stadsdelarna i staden. Bandet vill genom namnet också anknyta till den stad som Bibeln talar om, det himmelska Jerusalem.

Medlemmarna kommer från olika delar av Västra Götaland men repeterar i Lidköping. Bandet har spelat sedan 1985 i vitt skilda sammanhang, i kyrkor, på torg, i trånga källarlokaler, men också på stora konferenser. Genom åren har storbandet samarbetat med en rad artister. Samuel Ljungblahd, Ole Börud, Frank Ådahl, Ingemar Olsson, Nils Landgren, Gunhild Carling, Arne Domérus, Roger Pontare, LaGaylia Frazier, Svante Turesson, Janne Schaffer, Bröderna Rongedal är några exempel. Tre inspelningar och några utlandsturnéer har bandet också hunnit med.

Vill du veta mer, följ Nya stadens storband på Facebook och kolla hemsidan www.nyastadensstorband.se.

Biljettbokning

Entré: 100 kr för vuxna, 40 kr för barn (upp till 18 år).

Boka din biljett på www.nortic.se/ticket/event/61741.

Varmt välkommen!

 

Ytterligare en konsert med Nya Stadens Storband och Isabella Lundgren arrangeras samma helg, i Lidköpings Pingstkyrka, lördagen den 9 november 19:00: www.bilda.nu/arr/1236445/konsert-med-isabella-lundgren-och-nya-stadens-storband-923759.

 

Konserten arrangeras av Studieförbundet Bilda tillsammans med Nya Stadens Storband, med stöd av Uddevalla kommun, kultur och fritid.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Pingstkyrkan Uddevalla
Brattgatan 3
45150 UDDEVALLA

Mer inom Musik

Girls Allowed

Girls Allowed

Välkommen att anmäla dig till Bildas musiksatsning för tjejer!

  • Plats
    Linköping, Linköpings kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Fredag 17:00 - 19:00
  • Tillfällen
    10 tillfällen
Läs mer
Musiklek – Intresseanmälan

Musiklek – Intresseanmälan

Vill ditt barn få en rolig introduktion till musikens värld? Välkommen att göra en intresseanmälan till Vintrosa musikskola!

  • Plats
    Vintrosa, Örebro kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Torsdag 16:00 - 16:45
  • Tillfällen
    10 tillfällen
Läs mer
Folklig dans, grundkurs

Folklig dans, grundkurs

En danskurs för dig som vill kunna dansa socialt på t ex spelmansstämmor och danskvällar.

  • Plats
    Vallsta, Bollnäs kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Torsdag 18:30 - 20:45
  • Tillfällen
    4 tillfällen
Läs mer