Skip to main content

DansSteget - Kroppen läker själen

Uppdaterad:

I höst återuppstår DansSteget och den här gången i Sundsvall. Detta vid 4 tillfällen under hösten och som en sammanhållen kurs!

DansSteget startade upp 2014 i Stockholm som en verksamhet där man kombinerar kunskap om psykisk hälsa med kravlös dansglädje under ett och samma tillfälle!

En kurskväll är 1,5 timme lång, inklusive en paus i mitten av varje träff. Varje pass inleds med 30-45 minuters föreläsning eller samtal (antingen en intervju eller samtal i ring) och efter det provar vi (frivilligt) att dansa på ett enkelt och kravlöst sätt tillsammans med ledare som instruerar och hjälper till. Danserna är till allsköns musik och saknar all form av prestation.

Verksamheten skapades och leds av Jill Taube, psykiatriker och dansinstruktör. Varje träff har ett eget tema, men alltid med koppling till psykisk hälsa.

Inga förkunskaper krävs! Begränsat antal platser!

Välkommen med din anmälan!

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
BK danslokal
Thulegatan 21
85232 SUNDSVALL

Mer inom Folkhälsa

Själavårdskurs

Själavårdskurs

Kurs för dig som jobbar med själavård i en församling eller för dig som vill få en praktisk och teoretisk bas eller fördjupning i ämnet själavård. Kursen beh...

  • Datum
  • Tillfällen
    Tisdag, Lördag 18:00 - 21:00
  • Tillfällen
    4 tillfällen
Läs mer
Kurs i värdskap 27 november

Kurs i värdskap 27 november

Vill du lära dig mer om kundbemötande och värdskap?

  • Plats
    Helsingborg, Helsingborgs kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Onsdag, Torsdag 13:00 - 16:00
  • Tillfällen
    2 tillfällen
Läs mer