Skip to main content

Bokcirkel – ”Kan man vara kristen?” av C.S. Lewis

Uppdaterad:

Som fortsättning på kursen med Ulf Ekman som gick under vårterminen i St:a Eugenia katolska kyrka vill vi tillsammans läsa och diskutera boken ”Kan man vara kristen?” (eng. ”Mere Christianity”) av C.S. Lewis, som går igenom den kristna trons grunder på ett intressant och tillgängligt sätt.

Vi börjar med en uppstartsträff måndagen den 16e september kl. 19:00 i St:a Eugenia där man kommer få boken och fortsätter sedan med att träffas varannan måndag (jämna veckor) kl. 19:00-20:30. Sista träffen blir den 9e december.

Denna bokcirkel är också öppen för andra intresserade som inte gått kursen tillsammans med oss, men vi har ett begränsat antal platser på 10 personer, så se till att anmäla er snabbt.

Hoppas vi ses!
 
Sista anmälningsdag är fredagen den 13/9!

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
S:ta Eugenia kyrka
Kungsträdgårdsg. 12
11147 STOCKHOLM

Mer inom Religion och tro

Katolsk tro för alla

Katolsk tro för alla

Att bäras av och att bäras med

  • Plats
    Ekerö, Stockholms kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Fredag, Lördag, Söndag 18:00
  • Tillfällen
    3 tillfällen
Läs mer
Livet är värt att utforska! Välkommen till Alphakurs!

Livet är värt att utforska! Välkommen till Alph...

Alphakursen är till för alla som vill fundera och reflektera kring livet och dess mening. Det är en plats där människor kan komma och koppla av, äta, lyssna ...

  • Plats
    Klintehamn, Gotlands kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Måndag 18:00 - 20:00
  • Tillfällen
    10 tillfällen
Läs mer