Skip to main content

Lindy hop medel block 1

Uppdaterad:

Du bör ha gått introduktion till Lindy Hop block 1&2 samt Nybörjarmedel block 1 och block 2 eller på annat sätt fått motsvarande kunskaper. Kunskaper som innefattar att du har provat på sexor, åttor, swingout, lindy circle, side by side charleston, back charleston, inside & outside turn, Texas Tommy.

Du kanske testat på några jazzsteg som t.ex. Suzy Q, boogie back och provat lägga in dem i dansen. Kanske dansat några socialdanskvällar och börjar få lite flyt i dansen i åtminstone lugnare tempo. I denna kurs går tempot upp lite mer på musiken. Dansen blir också mer musikanpassad. Mer fokus på bra grundteknik och djupare fokus på följarens twist. 

Betalning för kursen  görs direkt till föreningen Lindy hop Östersund på swish. 123 147 67 04 alternativt till bankgiro:217-2948. 

Om du vill få information från oss via e-post kan du kontakta föreningen på vår mejladress [email protected] och förklara vad det är du önskar.
Ett annat sätt är att direktanmäla dig via ett formulär på föreningens hemsida https://www.lindyostersund.se/. Då får du ett mejl för att bekräfta din registrering.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Tiljan, Östersunds Folkdansgille
Krondikesvägen 95D
83146 ÖSTERSUND

Mer inom Dans och teater

Folklig dans, grundkurs

Folklig dans, grundkurs

En danskurs för dig som vill kunna dansa socialt på t ex spelmansstämmor och danskvällar.

  • Plats
    Vallsta, Bollnäs kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Torsdag 18:30 - 20:45
  • Tillfällen
    4 tillfällen
Läs mer

Mer inom Modern dans

West Coast swing

West Coast swing

Grundkurs i WCS där vi lär ut grundstegen och några grundturer

  • Plats
    Örnsköldsvik, Örnsköldsviks kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Onsdag 18:30 - 20:45
  • Tillfällen
    5 tillfällen
Läs mer