Skip to main content

Lovsångens betydelse i och för församlingen - med Magnus och Teresé Axelsson

Uppdaterad:

"Jag tror att Gud är mycket mer intresserad av vår erfarenhet än vårt uttryck", skriver Magnus i ett blogginlägg för Sveriges kristna radio.

Lovsång är för alla. Oavsett om du brukar sjunga eller spela från podiet eller är med i sången som gudstjänstdeltagare, är den här dagen för dig. Du är varmt välkommen.

Magnus och Teresé Axelsson bor i Göteborg. Tillsammans arrangerar de olika lovsångshelger runt om i landet. 

”Jag tror att Gud är mycket mer intresserad av vår erfarenhet än vårt uttryck”, skriver Magnus i ett blogginlägg för Sveriges kristna radio. ”Det spelar ingen roll om sången är nyskriven eller om den är flera tusen år gammal, om den ackompanjeras av en hel symfoniorkester, eller om den sjungs helt utan musik. Guds längtan för sitt folk är att han vill komma till oss och trona i vår lovsång när vi tillber honom, och att vi ska få erfara hans ljuvliga och heliga förvandlande närvaro. ” —Världen idag

Välkommen till en helg där vi kliver in i lovsångens betydelse i och för församlingen! Lovsångsduon delar med sig av kunskap och sina mångåriga erfarenheter om lovsångens kraft. 

Magnus Axelsson är musiker, förkunnare, bön- och lovsångsledare. Han har varit engagerad i nätverket Nationell bön. Teresé är musiker, lovsångsledare och var med och startade den kristna musikgruppen ”Miracle music”. Tillsammans leder de lovsång på många olika platser i Sverige. 

Helgen kommer att ske i två delar:

1. Workshop och seminarium om lovsång med Magnus och Teresé Axelsson 
”Lovsångens betydelse i och för församlingen”
När: kl. 13:00-16:30
Var: Wesleykyrkan, Linnégatan 27, 216 12 Limhamn

Anmälningsavgift 100 kr och då ingår fika.

Sista anmälningsdag den 13 oktober. 

2. Lovsångskväll med Magnus och Teresé Axelsson. Gratis entré.
När: 18:00
Var: Wesleykyrkan, Limhamn

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Wesleykyrkan Malmö
Linnégatan 27
21612 LIMHAMN

Mer inom Religion och tro

Alphakurs i Bollnäs

Alphakurs i Bollnäs

Intresserad av kristen tro? Vem säger Jesus att han är? Hur kan man tro?

  • Plats
    Bollnäs, Bollnäs kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Måndag 18:00 - 19:30
  • Tillfällen
    6 tillfällen
Läs mer