Skip to main content

Folksångskör - Ovanåker

Uppdaterad:

Kom och sjung folksång med Matilda Wengelin! Vi utlovar sångglädje.

Folksångskören riktar sig till dig som vill sjunga i grupp och uppleva glädjen i att sjunga tillsammans. Temat är svensk folkmusik och vi kommer att prova på olika genrer inom ämnet såsom medeltida ballader, trall, skillingtryck och vallmusik. Vi kommer även jobba med teknik och röstvård. Exakt vad studiecirkeln kommer att innehålla bestämmer vi tillsammans, det som intresserar oss allra mest blir det vi fördjupar oss i. Ledare är Matilda Wengelin. 

Inga förkunskaper krävs, varken i sång, körsång eller folkmusik. 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Smyrnakyrkan
Jonerskroken 2
82833 EDSBYN

Mer inom Musik

Höstkurs i skånsk folkmusik

Höstkurs i skånsk folkmusik

Välkomna till höstkursen i skånsk folkmusik. Målet med kursen är att folkmusiker i och utanför Skåne ska få träffa nya personer som spelar folkmusik från Skå...

  • Datum
  • Tillfällen
    Lördag, Söndag 10:00 - 19:00
  • Tillfällen
    2 tillfällen
Läs mer

Mer inom Folkmusik

Lär dig en svårare låt efter Widmark kl 14:30

Lär dig en svårare låt efter Widmark kl 14:30

Välkommen till "Lär dig en svårare låt efter Widmark" kl 14:30, under firandet av "Widmark 200 år" i Vingåker! Här kan du enkelt anmäla dig till arrangemanget.

  • Plats
    Vingåker, Katrineholms kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Lördag 14:30 - 15:30
  • Tillfällen
    1 tillfällen
Läs mer