Skip to main content

"Såld: Min väg tillbaka" Ebonita Baldeh

Uppdaterad:

Välkommen till Betlehemskyrkan Torsdag 19 september kl 18.30. Ebonita Baldeh delar med sig av sin livshistoria. Efter föredraget finns tillfälle för frågor och samtal. Evenemanget är helt gratis och det finns fika att köpa på plats.

Ebonita berättar om hur hon som barn blev utsatt för trafficking av en nära vän till familjen. Detta leder så småningom till ett missbruk för att dämpa det ständigt närvarande obehaget. Idag har hon lämnat missbruket och valt livet istället för att vara ett offer.

Ebonita var en av flera delatagare som gjorde ett otroligt starkt intryck i SVT:s serie Lerin på Lofoten, som under vintern sändes på SVT. Hon är uppvuxen i Sverige men kommer ursprungligen från Gambia/Senegal. Hon har idag familj, jobbar som arbetshandledare på en daglig verksamhet och föreläser om sitt liv. 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Betlehemskyrkan Gävle
Waldenströmsplan 1
80250 GÄVLE

Mer inom Folkhälsa