Skip to main content

"Om mansrollen" Stefan Björling

Uppdaterad:

Välkommen till Betlehemskyrkan Torsdag 19 september kl 18.30. Stefan Björling pratar om vikten av samtal om normer, manlighet och föräldraskap. Efter föredraget finns tillfälle för frågor och samtal. Evenemanget är helt gratis och det finns fika att köpa på plats.

Stefan Björling är medlem i lokalgruppen MÄN i Gävle och ska bl.a. berätta om gruppens arbete. Organisationen MÄN är en spjutspets för att utveckla jämställdhetsfrämjande arbete med män och pojkar och en bred medlemsrörelse för gemensamt förändringsarbete. MÄN utvecklar nya metoder, bygger kunskap och bedriver påverkansarbete och opinionsbildning. 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Betlehemskyrkan Gävle
Waldenströmsplan 1
80250 GÄVLE

Mer inom Folkhälsa

Jag åldras alltså lever jag

Jag åldras alltså lever jag

Vill du samtala om åldrandet tillsammans med andra? Genom sju träffar tar vi oss igenom de olika delarna i livet och samtalar om hur åldrandet ser ut idag.

  • Plats
    Örebro, Örebro kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Tisdag 10:30 - 12:45
  • Tillfällen
    7 tillfällen
Läs mer