Skip to main content

"Rösterna i mig" David Vallanger

Uppdaterad:

Välkommen till Betlehemskyrkan torsdag 19 september kl 18.30. David Vallanger bjuder på en hoppfull musikalisk berättelse från sitt eget liv och efter föredraget finns tillfälle för frågor och samtal. Evenemanget är helt gratis och det finns fika att köpa på plats.

David Vallanger är nykter alkoholist och narkoman sedan nästan 10 år tillbaka. Han är musiker och kommer att berätta om hur det går att leva som nykter person och klara av att tackla livets alla utmaningar. 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Betlehemskyrkan Gävle
Waldenströmsplan 1
80250 GÄVLE

Mer inom Folkhälsa

Retreatkurs på temat ”Tro och Livsmod”

Retreatkurs på temat ”Tro och Livsmod”

Vill du också gräva djupare? Anmäl dig till vår retreatkurs som genom centrala begrepp inom kristendomen låter dig utforska dina egna inre djup.

  • Plats
    Hägersten, Stockholms kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Lördag 09:00 - 15:00
  • Tillfällen
    1 tillfällen
Läs mer