Skip to main content

Skrivarkurs med Kerstin Svevar

Uppdaterad:

Höstens skrivarkurs har temat Förbättra din text.

En endagskurs med Kerstin Svevar, författare och skrivcoach, där ni tillsammans får lära er förbättra era texter. Skriv en text på temat ”Det jag inte sa”, och texten är på max 2 A4-sidor med dubbelt radavstånd. Maila sen din text till [email protected] senast 27/9. Texterna kopieras så ni får ett varsitt exemplar vid kurstillfället, då vi bearbetar det ni skrivit. 

Anmälan görs här på sidan eller till Pia Olsson Thunborg på tel 0270/ 628 02. 

Anmälan är bindande. Vid avanmälan betalas en administrativ avgift om 100:-.

Kaffe finns.

I Bildahuset finns en micro om man vill värma medhavd lunch. Annars finns det thai-restauranger intill. Föredrar man annan mat finns det att välja på nere efter Gågatan.

 

Välkomna!

 

Ett samarbete mellan Bilda Mitt och Skrivare i Hälsingland

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Bildahuset Söderhamn
Kungsgatan 12
82630 SÖDERHAMN

Mer inom Litteratur

Bokcirkel “Välkomna varandra”

Bokcirkel “Välkomna varandra”

Boken som kommer studeras är “Välkomna varandra – bejakande perspektiv på homosexualitet i frikyrkan” av Tomas Poletti Lundström (red)

  • Plats
    Jönköping, Jönköpings kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Måndag 18:30 - 20:00
  • Tillfällen
    5 tillfällen
Läs mer