Skip to main content

Alphakurs i Bollnäs

Uppdaterad:

Intresserad av kristen tro? Vem säger Jesus att han är? Hur kan man tro?

Alpha är en mötesplats för alla som vill reflektera kring livet och dess mening. Till Alpha kan man komma och koppla av, lyssna och dela sina egna tankar. Alphakursen har sin utgångspunkt i den kristna tron.  
Finns det något mer? Vad i hela världen gör jag här? Vem är Gud? Och Jesus, vem är det?

Alpha passar lika bra för dig som inte är van att besöka en kyrka som för dig som är van.  Vi börjar med att äta något tillsammans. Vi följer en kursplan och vid varje tillfälle ser vi en intressant undervisningsfilm tillsammans och samtalar därefter. Atmosfären är avslappnad med inställningen att allt får frågas, påstås eller ifrågasättas. Dessutom ger Alpha en bra gemenskap i gruppen.

Vill du fundera över livets stora och små frågor tillsammans med oss?

Anmäl dig här bredvid senast 30/8 eller kontakta ledaren Janne om du har frågor:
[email protected]
070-357 76 77

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Missionskyrkan Bollnäs
Odengatan 2
82143 BOLLNÄS

Mer inom Religion och tro

Ekumenisk helg för unga vuxna

Ekumenisk helg för unga vuxna

Fyra kyrkofamiljer, en Gud! 6,5 miljoner svenskar är medlemmar i någon kyrka och tänker omöjligt lika om allt. Den 21-22 september 2024 ses unga vuxna (18-35...

  • Plats
    Stockholm, Stockholms kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Lördag, Söndag 10:00 - 10:45
  • Tillfällen
    1 tillfällen
Läs mer