Skip to main content

VI HÖRS!

Uppdaterad:

POP-kören för dig mellan 10-13 år

VI HÖRS! är en nystartad kör för ungdomar mellan 10 och 13 år. Vi ses varje torsdag kl 17.00-18.30 i Missionskyrkan, St Olofsgatan 40 i Uppsala. Sångglädje är grunden i vår kör, vi tror att det låter som bäst när man har roligt tillsammans. Därför är alla välkomna i kören oavsett om du har sjungit mycket i kör tidigare eller är helt ny. Vill du vara med? Anmäl dig till prova-på tillfället torsdagen den 5e september, eller anmäl dig till hela terminen via formuläret nedan. Hoppas vi ses!

Vanliga frågor:

Vem får sjunga i kören? – Alla som går årskurs 4 till årskurs 7 får vara med i kören. Vi tycker att det viktigaste med sång är att man har kul tillsammans och därför har vi inget sångprov, du är välkommen oavsett om du sjungit mycket i kör förut eller om detta blir första gången!

Vilken tid är kören? – Vi repar varje torsdag kl 17.00-18.30

Vilken typ av musik kommer vi att sjunga i kören? – Vi kommer ha en blandad repertoar och testa på att sjunga många olika typer av musik, men vårt största fokus kommer att ligga på svensk popmusik.

Är Vi Hörs en kristen kör? – Kören är en del av Uppsala Missionskyrkas ungdomsverksamhet. Det innebär att vi kommer att repa i Missionskyrkans lokaler, och ibland sjunga på Missionskyrkans event eller gudstjänster. Alla är välkomna oavsett tro eller bakgrund. 

Hur anmäler man sig? – Man anmäler sig på via formuläret du kommer till när du klickar på ”Anmäl dig här”, eller mailar oss på [email protected] om man har några frågor gällande anmälan.

Kan man komma bara på prova på tilfället? – Det går jättebra att komma och prova på utan att anmäla sig till hela terminen, men vi ser gärna att man hör av sig via mail om man tänkt komma och prova på men inte är anmäld till terminen. Detta för att vi ska veta hur mycket fika vi ska förbereda:) Det kostar inget att komma på prova på tillfället.

Hur mycket kostar det att vara med i kören? – För att vara med i kören behöver man bli medlem i ungdomsföreningen Equmenia Uppsala som vi är en del av. Medlemskapet kostar 300 kr per termin, men detta är den enda avgiften för att vara med i kören.

Vem/vilka leder kören? Vi som leder kören heter Alfie Kaminsky Winder och Helga Winder. Vi har båda sjungit i kör hela våra liv, och musicerat mycket tillsammans. Det här blir den första kören vi leder, men vi har jobbat med barn och unga i andra sammanhang. Bland annat är vi sen många år tillbaka ledare på Enebygården, som är Uppsala Missionskyrkas kollo-verksamhet.

Har du en fråga som du inte fått besvarad, skicka gärna ett mail till oss på: [email protected] 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Missionskyrkan Uppsala
S:t Olofsgatan 40
75332 UPPSALA

Mer inom Musik

Musiklekis (4-6 år) – Intresseanmälan

Musiklekis (4-6 år) – Intresseanmälan

En rolig musikintroduktion för barn! Detta får du lära dig: sånger och rytmövningar, sång- och musiklyssning, instrumentkännedom samt grundläggande musikteor...

  • Plats
    Örebro, Örebro kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Torsdag 16:00 - 16:45
  • Tillfällen
    14 tillfällen
Läs mer
Inter-Ortodox julkonsert

Inter-Ortodox julkonsert

Välkommen till den Inter-Ortodoxa julkonserten som i år äger rum den 30 november i Syrisk Ortodoxa Kyrkan S:t Gabriel Församling i Västra Frölunda

  • Plats
    Västra Frölunda, Göteborgs kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Lördag 14:00 - 17:00
Läs mer

Mer inom Kör

Gospelprojekt Mariestad

Gospelprojekt Mariestad

Var med och sjung gospel! Alla är välkomna, inga förkunskaper krävs.

  • Plats
    Mariestad, Mariestads kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Torsdag, Söndag 16:30 - 18:00
  • Tillfällen
    4 tillfällen
Läs mer
Interkulturell körkonsert

Interkulturell körkonsert

Välkommen till en interkulturell körkonsert i S:t Petrus syrisk-ortodoxa kyrka i Hallonbergen som arrangeras av Studieförbundet Bilda

  • Plats
    Sorunda, Botkyrka kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Söndag 17:00 - 19:30
Läs mer
Damkören Gott och Blandat – Intresseanmälan

Damkören Gott och Blandat – Intresseanmälan

Vill du sjunga i kör? Kören Gott och Blandat är en av körerna i Betelkyrkan och är för kvinnoröster. Kören sjunger från tre stämmor och uppåt.

  • Plats
    Örebro, Örebro kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Onsdag 18:20 - 20:35
  • Tillfällen
    16 tillfällen
Läs mer