Skip to main content

Kateketundervisning för unga i Den heliga Familjens katolska kyrka

Uppdaterad:

Välkommen till katekes för unga

Barn mellan 13-16 år som behöver förberedas på sin första heliga kommunion och/eller konfirmation inbjuds till katekes i Heliga Familjens kyrka i Ovanåker

Vi inleder med församlingens mässa kl 15:30 där barnen ibland kommer att ha uppgifter.  Undervisning 17:15 -18:00, efter undervisningen äter vi mat tillsammans.

Konfirmationen äger rum under våren 2025 tillsammans med ungdomarna i Gävle. Av den som vill konfirmeras förväntar vi oss närvaro vid varje undervisningstillfälle. Frånvaro godtas endast av goda skäl som meddelas före undervisningen direkt till fader Joakim, Sofie eller Henrik. Hög frånvaro utan att man före angett goda skäl innebär tyvärr att man inte kan anses redo att ta emot konfirmationens sakrament våren 2025. Att ange idrott som skäl till frånvaro accepteras endast vid enstaka tillfällen av dem som kan intyga att de allvarligt satsar på en professionell karriär inom sin idrott.
 
Utöver söndagarna kommer det att planeras in roliga sociala aktiviteter någon gång ibland vardagar efter skolan. Detta för att bättre bygga en gemenskap ungdomarna emellan.
 
Välkomna att anmäla er!  

För frågor var god kontakta Kyrkoherde f. Joakim Breding [email protected] 

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Heliga Familjens Katolska kyrka
Kyrkvägen 18
82894 EDSBYN

Mer inom Religion och tro

TWEENS summer camp med Pingst Umeå (Tavelsjö)

TWEENS summer camp med Pingst Umeå (Tavelsjö)

Välkommen att vara med på Pingstkyrkans sommarläger! Det kommer att vara dagar fyllda med lek, sport, tävlingar, skapande, chill, bad och kanoting mm. Vi kom...

  • Datum
  • Tillfällen
    Fredag 18:00 - 19:30
  • Tillfällen
    3 tillfällen
Läs mer