Skip to main content

Pionjärhelg

Uppdaterad:

Varmt välkommen till en helg där vi möts och samtalar om våra pionjära satsningar!

Du som arbetar i en pionjärsatsning, du som vill tänka pionjärt i din församling eller du som drömmer om hur vi på nya sätt kan möta dagens samhälle. Du som vill bidra till att människor får ett möte med Jesus, hitta en tro och ett sammanhang där de kan få leva och växa. Det här är en helg för dig!

Vi bollar erfarenheter, kanske får vi några nya tankar och idéer för de sammanhang vi arbetar i. Vi tänker och drömmer framåt, vi lyssnar på något föredrag, vi sjunger och ber, vi njuter av naturen och att hösten är på intågande, vi äter gott och avslutar med att fira Gudstjänst tillsammans.

Vi sätter igång fredag kl 18 och avslutar söndag kl 13. Hela helgen kostar 500kr. I priset ingår mat och boende i form av stugor om 4 bäddar och du ansvarar själv för att ta med sängkläder eller sovsäck. Om du önskar annat typ av boende kontakta Kerstin Rask Lind 070-283 89 34. 

Pionjärhelgen arrangeras av Equmeniakyrkan Region Mitt tillsammans med Studieförbundet Bilda Mitt. Anmälan hittar du på denna sida. 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Bänkåsvikens sommargård
Bänkåsviken 230
86592 ALNÖ

Mer inom Ledarskap och pedagogik

Roder – En kurs i konsten att leva

Roder – En kurs i konsten att leva

Kursen kommer att ge dig möjlighet att fördjupa dig kring dina egna livsval, bearbeta och reflektera kring att vara människa. I en tid som vår behöver vi bot...

  • Plats
    Örebro, Örebro kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Tisdag 18:30 - 21:00
  • Tillfällen
    7 tillfällen
Läs mer
Var kommer barnen in?           En barnteologidag om barnen i Guds rike

Var kommer barnen in?           En barnteologid...

Välkommen att delta i en viktig och spännande teologidag utifrån barns perspektiv och frågor. Dagen vänder sig till pastorer, anställda och ideella ledare i ...

  • Distans
    Distans
  • Plats
    ., Örebro kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Torsdag 09:00 - 12:00
  • Tillfällen
    1 tillfällen
Läs mer