Skip to main content

Teknisk Aktieanalys - grund

Uppdaterad:

Vill du kunna läsa av aktieprisets roligaste rörelse, stöd- och motståndsnivåer i framtiden med hjälp av Teknisk Aktieanalys (TA)? Då är detta kursen för dig!

Aktiespararnas program ”Hitta kursvinnare” används och visas med projektor i undervisningen. Vi möts åtta tisdagar under hösten.

Om ledaren: Torgny Gadmar har hållit på med TA sedan 1990-talet och är idag pensionär. Han har gått en fördjupande tvåårig utbildning i TA (ST3) och har ett stort intresse i att läsa av diagram.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Equmeniakyrkan Hökerum
Vallvägen 2
52374 HÖKERUM

Mer inom Demokrati och jämlikhet

Träna civilkurage!

Träna civilkurage!

Har du sett någon bli orättvist behandlad och ångrat att du inte agerade? Genom att träna upp vårt civilkurage kan vi tillsammans bli bättre på att förhindra...

  • Plats
    Skellefteå, Skellefteå kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Torsdag 18:30 - 21:00
  • Tillfällen
    1 tillfällen
Läs mer