Skip to main content

Prova på minitretreat 3 oktober

Uppdaterad:

Här kan du anmäla dig till minitretreaten 3 oktober i Immanuelskyrkan.

PROVA PÅ MINI RETREAT 3 OKTOBER
”Retreat betyder att dra sig tillbaka. I alla tider har människor sökt sig till avskilda platser som ger möjlighet till vila och eftertanke, stillhet och bön”. 
(Citat: Bjärka Säby)

När: Torsdag 3 okt 17.30
Var: Immanuelskyrkan, Stockholm

För vem: Inga förkunskaper. Något både för den som är ny och gammal i tron. Även för dig som är nyfiken på den kristna tron. Kvällen innehåller introduktion och samtal om vad retreat är. Vi går även in i tystnad under kvällen och stänger av våra mobiler. 

Anmälan: Begränsat med platser. Anmälan senast den en vecka före start. Anmäl dig genom att klicka på den gröna knappen och fyll i dina uppgifter i formuläret.

Vid frågor: [email protected] 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Immanuelskyrkan Stockholm
Kungstensgatan 17
11353 STOCKHOLM

Mer inom Religion och tro

Bibelskola Syd — 7 september 2024 – 24 maj 2025

Bibelskola Syd — 7 september 2024 – 24 maj 2025

Bibelskola Syd är ett träningscenter som betjänar och bygger upp dig som troende med undervisning av Guds Ord och tränar dig i dina gåvor.

  • Distans
    Distans
  • Plats
    Ängelholm, Ängelholms kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Lördag 08:30 - 12:00
  • Tillfällen
    8 tillfällen
Läs mer