Skip to main content

Webbinarium: Livet som journalist i Jerusalem

Uppdaterad:

Hur är det att arbeta och leva som journalist i ett av världens mest konfliktfyllda områden? Vad är drivkraften bakom arbetet? Vad är det svåraste med uppdraget? Hur vet man om ett scoop är sant eller inte? Går det att vara opartisk i arbetet eller väljer man vissa nyhetsvinklar framför andra? 

Vi får möta journalisten Thomas Helm som lever och arbetar i Jerusalem som korrespondent för tidningen The National. Thomas är en god vän och volontär på vårt studiecenter SCSC. Han kommer att berätta om hur det är att leva och arbeta som journalist i Jerusalem. Det kommer också att bli tillfälle att ställa frågor. 

Detta webbinarium hålls på engelska. 

Anmälan senast den 13/5. Zoomlänk mejlas ut samma dag, den 14/5.

International Guests register by an e-mail to [email protected] 

Varmt välkomna! 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Samhällsengagemang

Heligt men delat land

Heligt men delat land

Välkommen till spännande föreläsning i Immanuelskyrkan i Skövde. Lars-Inge och Marianne Claesson delar erfarenheter från Israel och Palestina.

  • Plats
    Skövde, Skövde kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Onsdag 18:00 - 19:00
Läs mer
Nordsvenska hästen 100 år

Nordsvenska hästen 100 år

Nordsvenska brukshästen firar 100 år! Det tänkte vi fira genom ett hästrally i kusken Per-Ola Olssons minne där vi fördjupar oss i den nordsvenska brukshäst...

  • Plats
    Bergeforsen, Timrå kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Söndag 10:00 - 15:00
  • Tillfällen
    1 tillfällen
Läs mer