Hoppa till huvudinnehåll

Kulturkompis

Kulturkompis – Make Friends Through Culture ger asylsökande/nyanlända och etablerade svenskar möjligheten att gå på kulturaktiviteter tillsammans – konsert, bio, museum eller liknande.

Projektet är del av vårt arbete med asylsökande/nyanlända där uppdraget är att bidra till meningsfulla aktiviter som stärker kunskapen i svenska, det svenska samhället och främjar deltagandet i samhällslivet. Just nu finns Kulturkompis hos en stor mängd kulturaktörer i flera städer runtom i Sverige, och fler aktöre ansluter med jämna mellanrum. 

Anmäl dig och läs mer på Kulturkompis egna hemsida.

OBS: Under sommaren kan det vara svårt att nå Kulturkompis i din stad, på grund av semester och lanseringen av vår nya matchningstjänst. Matchning av nya grupper kommer nu att pausas och fortsätta igen i mitten på augusti.

Konst och kultur är vårt universella språk. Genom gemensamma kulturupplevelser tror vi att spännande möten, samtal och relationer kan uppstå.

Kulturkompis Familj på Gotland

Nu startar Kulturkompis Familj på Gotland - en möjlighet för dig och din familj att lära känna en annan familj ni annars kanske inte skulle träffat.

RESPONSIVE CONTENT