Hoppa till huvudinnehåll

Öppen vägg - utställning

2019-01-21
I vår ger vi lokala konstnärer tillfällen att visa upp sin konst på Öppen vägg. Vi ger amatörer, professionella, långsiktiga eller kortsiktiga konstnärer en exponeringsyta i våra lokaler på Stationsgatan 15. Välkommen in mellan kl 13-16.

Konstnär

Gunnar Enqvist 18 februari -1 mars
Gunnar Enqvist är en svensk vissångare, konstnär och författare, bosatt i Skellefteå. Han bjuder på massor av humor och tokigheter i sin konst (böcker och berättande). Han är mest känd för sina akvareller där hans signum är att det finns musikinstrument gömda i hans tavlor. Nu har du möjlighet att se hans tavlor på Öppen vägg, där han inspirerats av ikonen som han gjort en parafras av. Här vill han berätta om sina ikoner/idoler i sitt liv, personer som betyder mycket för honom, och det finns en text till varje ”ikon”.

Anna-Karin Dalberg 4-15 mars
Genom sin konst vill hon ge betraktaren något vilsamt för både öga och hjärta. Hennes glaskonst finns att se i flera kyrkor och församlingshem, bland annat i EFS-kyrkan, Skelleftehamn och Burås församlingshem. I andaktsrummet på Skellefteå lasarett hänger också två av hennes bilder. Främst arbetar hon i glas, blyinfattat glas/tiffanymetoden. Hon målar även i akvarell och akryl.

Är du intresserad av ställa ut?

Boka plats genom att kontakta Cathrine Enqvist.
Datum
2019-01-21
Pris
Gratis
Mötesplats
Skellefteå, Bildalokalen
Stationsgatan 15
SKELLEFTEÅ
 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.