Hoppa till huvudinnehåll

Musikschlaget mh18

Musikschlaget stödjer musikhjälpen mh18

Musikschlaget är extra peppad för årets tema hos Musikhjälpen - Alla har rätt att funka olika. Helt självklart tycker vi! Hjälp oss att stödja Musikhjälpen, skänk en slant i vår bössa.

 

Skänk till #mh18

Hjälp Musikschlaget att stödja Musikhjälpen #mh18 och årets tema: Alla har rätt att funka olika. Stöd vår bössa och samla pengar till Musikhjälpens insamlingsevent som sen går vidare till Radiohjälpen. Du kan skänka via knappen nedan eller direkt på plats vid finalen av Musikschlaget i Sundsvall den 10 november 2018.

Om årets tema

Människor med funktionsnedsättning är en av världens mest diskriminerade grupper. Många fastnar i fattigdom, stängs ute och osynliggörs på grund av hinder och stigman. Med funktionsnedsättning är risken stor att drabbas hårdare av nöd och katastrof - och få hjälp sist. Läs mer hos Musikhjälpen.

Om Musikschlaget

Musikschlaget är en melodifestival för musiker med funktionsnedsättningar. Under året har vi haft åtta deltävlingar runtom i landet och den 10 november 2018 har vi för åttonde gången den stora riksfinalen på Restaurang Aveny i Sundsvall! 2017 års vinnare av Musikschlaget var Kenneth Heino med sin låt #jago som också blev en hashtag mot mobbning, att inte bli mobbad för sin funktionsnedsättning. Se bidraget!

Läs mer om Musikschlaget.

Våga vara annorlunda

Mr Positive framförde sitt bidrag "Våga vara annorlunda" på Musikschlagets deltävling i Stockholm den 21 april 2018.