Hoppa till huvudinnehåll

Live at Heart

live at heart bilda

Studieförbundet Bilda är medarrangör till årets upplaga av showcase-festivalen Live at Heart, som arrangeras i Örebro den 30 augusti – 2 september. Bilda kommer att arrangera tre scener fredag-lördag med inriktningarna pop, rock och folk. Detta innebär att över 30 band kommer få möjlighet att spela på festivalen. Ansök nu för att vara med!

Live at Heart arrangeras för åttonde gången och med runt 200 akter och 20 scener är festivalen en av Skandinaviens största musikevent. Utöver konserter bjuder festivalens fyra dagar på film, paneler och seminarium. Förutom de tre scenerna kommer Bilda även att arrangera seminarium samt Diaserter – Bildas koncept för dialog och konsert på scen. 

Skicka in er ansökan redan idag och ta chansen att få vara med och uppträda på Sveriges bästa branschfestival för musik.

Vill du veta mer om Live at Heart, besök www.liveatheart.se.

Vilka får söka?

Det är öppet att anmäla sig för alla grupper som är anslutna till Bilda men vi ser gärna att ni har kommit en bit på väg och är redo att möta en bred publik och bransch i ett 30-40 minuter långt uppträdande.

När är deadline?

Ansök senast 1 maj för att vara med i urvalet. Besked kommer i slutet av juni.

Övriga frågor?

Kontakta er regionala kulturkonsulent på Bilda alternativt sara.thorstensson@bilda.nu

Live at heart

200 akter på 20 scener

30 augusti – 2 september

Örebro