Hoppa till huvudinnehåll

Bildas ledarlåda

Vill du ha pedagogiska verktyg för få igång samtal och funderingar i din studiecirkel, ledarutbildning, personalsamling eller styrelsemöten? Vår ledarlåda är tänkt att ge dig glädje och inspiration i ditt ledarskap.

Ledarlådan är som en verktygslåda: den hjälper dig att utveckla samtalet i gruppen. Här hittar du inspiration och handfasta instruktioner på hur innehållet i lådan kan användas i olika metoder. Metoderna kan användas i alla typer av grupper för att, exempelvis, komma igång i ett samtal, som igångsättare i olika sammanhang eller vid utvärderingar m m. Oavsett vilken verksamhet du och din grupp arbetar med ska metoderna fungera; om ni så sysslar med hantverk, musik, dans, bibelstudier, ledarutbildningar m m.

Metoderna bidrar till att fördjupa samtalet och gemenskapen i gruppen, hjälper till att vidga perspektiven, och ger alla möjlighet att bli sedda och få komma till tals. Utmaningen ligger i att våga prova!

Förutom att köpa ledarlådan till ett bra pris kan du som ledare i Bilda få stöd på flera olika sätt från oss. Det kan handla om praktisk hjälp, tips om material och litteratur med mera. Framför allt kan du få hjälp med att utvecklas som ledare genom att delta i grundledarutbildningen Lära för att leda.

Du beställer lådan via närmaste Bildakontor eller Bildas förbundkansli.

Om ledarlådan

Pris

För cirkelledare och våra medlemsorganisationer:
500 kronor + frakt 

För övriga:
995 kr + frakt