Hoppa till huvudinnehåll

E-listan

elistan på mobilen

Hantera närvaro för din studiecirkel eller kulturprogram enkelt med hjälp av e-listan, en digital tjänst som funkar lika bra i mobilen som på datorn.

För att göra det lättare och snabbare för cirkelledare och arrangörer att hantera närvaro i sin studiecirkel eller kulturprogram erbjuder vi e-listor som ett alternativ till vanliga papperslistor.

Slipp pappersarbetet - Börja använda e-listan!

Det bästa sättet att få en e-lista är att kontakta din konsulent. Därefter får du inloggningsuppgifter via e-post. När cirkeln är avslutad och listan ska skickas iväg får du en signeringskod och kan sända iväg den direkt. Enkelt och pappersfritt!

Fördelar med e-listan:

  • Du som ledare slipper kuvert och frimärken
  • Du kan sköta närvaro direkt i mobilen
  • Listan kommer direkt in till oss och försvinner inte på vägen

 

Införandet av e-listor sker successivt i Bildas regioner, så hör med din konsulent om när det blir möjligt för just dig att gå över till e-lista.

 

Kom igång med E-listan

E-listan är ett smidigt sätt att föra närvaron i dina studiecirklar eller kulturprogram. Om du vill börja använda E-listan kontaktar du ditt Bildakontor


Fler instruktionsfilmer till e-listan

Här har vi samlat några korta filmer som beskriver hur E-listan fungerar. 

Logga in

För att logga in i E-listan går du till webbadressen e-lista.bilda.nu 

Öppna nytt arrangemang

Första gången du öppnar ett nytt arrangemang måste du kontrollera att schemat stämmer. Här visar vi hur du godkänner schemat eller hur du skapar ett nytt.

Föra in närvaro

En halvtimma innan starttiden för en sammankomst kan du börja föra in närvaron.Du markerar vilka som är närvarande och antalet studietimmar för sammankomsten.

Hantera deltagare och sammankomster

Med E-listan kan du själv lägga till eller ta bort deltagare och sammankomster. Det finns också en del andra användbara funktioner för dig som ledare.

Skicka in listan

När du fyllt i alla sammankomster är det dags att signera och skicka in listan.

Rapportera kulturprogram

Det går att använda E-listan för att rapportera kulturprogram. Om du har flera kulturprogram går det att signera och skicka in uppgifterna för flera samtidigt.


Instruktionsmanualer till E-listan

E-listan

Går att använda till

Studiecirkel
Kulturprogram
Annan folkbildning