Hoppa till huvudinnehåll

Bilda på Live at Heart

live at heart

Bilda är återigen medarrangör till showcase-festivalen Live at Heart, som arrangeras i Örebro den 2 – 8 september. Bilda kommer att arrangera en scen torsdag-lördag. Detta innebär att 15 band kommer få möjlighet att spela på festivalen. Ansök nu för att vara med!

Live at Heart arrangeras för nionde gången och med runt 200 akter och 20 scener är festivalen en av Skandinaviens största musikevent. Utöver konserter bjuder festivalens fyra dagar på film, paneler och seminarium. Förutom scenen kommer Bilda även att arrangera seminarium samt Diaserter – Bildas koncept för dialog och konsert på scen.

Ansök nu!

Skicka in er ansökan redan idag och ta chansen att få vara med och uppträda på Sveriges bästa branschfestival för musik. Ni ansöker via knappen nedan. Följ instruktionerna och i sista steget av ansökan, i fältet för ”kommentarer till festivalen”, skriver ni att ni är anslutna till Bilda. 

Vilka får söka?

Det är öppet att anmäla sig för alla grupper som är anslutna till Bilda men vi ser gärna att ni har kommit en bit på väg och är redo att möta en bred publik och bransch i ett 30-40 minuter långt uppträdande.

När är deadline?

Sista dagen för ansökan är 31 maj. Vi lämnar besked löpande.   

Övriga frågor?

Kontakta er kulturkonsulent på Bilda alternativt Sara Thorstensson.

LIVE AT HEART 2018

Örebro  2 – 8 september

www.liveatheart.se