Hoppa till huvudinnehåll

Musik

Mixerbord

Vi brinner för allas musikaliska rättigheter! Att spela musik är för många ett livsprojekt som drivs av passion. Därför tar vi på Bilda ditt band och era behov på allvar. Relationen till våra band och arrangörer är det viktigaste för oss, vilket innebär att er kontakt med oss på Bilda alltid är med engagerad och kunnig personal.

spela i band

Spela i band

Älskar du musik? Bra, det gör vi också! Genom oss får ditt band bra förutsättningar att utvecklas med hjälp av engagerad och kunnig personal.

dandanat

Dandanat

Dandanat är en resa, en festival, ett äventyr. En unik möjlighet för band och dansgrupper som har studiecirkel hos Bilda.

spela i band

Musikschlaget

Musikschlaget är en tävling som arrangeras av musiker med funktionsnedsättningar för musiker med funktionsnedsättningar. En melodifestival med mening!

dandanat

Live at heart

Bilda är medarrangör till en av Skandinaviens största showcase-festivaler, Live at Heart, som arrangeras i Örebro den 2-8 september 2018.

David Rice

David Rice - musiklärare

David Rice är en erfaren lärare som undervisar i gitarr, ukulele, elbas, solosång, femsträngad banjo, mandolin och bodhran (irländsk handtrumma) samt piano.

David Rice

Replokaler

Våra replokaler finns i nästan hela Sverige, och är är fyllda med både kunnig personal och riktigt bra utrustning.

RESPONSIVE CONTENT