Hoppa till huvudinnehåll

Livet på jorden - En podd om existentiella frågor

livet på jorden podcast

Livet på jorden är en podd som handlar om existentiella frågor. I varje program möter vi en gäst i ett personligt samtal om en livsavgörande händelse och följderna av det.

Samtalen handlar om hoppfullhet och mening med livet, om harmoni och tillförsikt, om att klara av det som är svårt och att ha framtidstro. Det handlar om tro, förundran och om att vara en del av ett större sammanhang.

Programledare är Bildas förbundsrektor Åsa Paborn, som har en stark passion för bildning, integrations- och mångfaldsfrågor och lång erfarenhet av journalistik.

Vi på Studieförbundet Bilda erbjuder studiecirklar, kulturprogram och andra mötesplatser i hela landet. I vår verksamhet ger vi utrymme för livets existentiella frågor. Det handlar om hur vi tänker, känner och handlar i vårt liv: om sammanhang, mening, prioriteringar och möjligheter. Med kultur och bildning i olika former vill vi bidra till att möten uppstår och nya perspektiv skapas i samtal med andra.

Livet på jorden finns där poddar finns. 

 


Fler bra poddar

brittas vardagsrum

Brittas vardagsrum

Brittas vardagsrum är en podcast där Britta Hermansson samtalar med olika inbjudna gäster om "livet under ytan". Från och med 2017 produceras podcasten i samarbete med Bilda.

RESPONSIVE CONTENT