Hoppa till huvudinnehåll

Slöjd i Karlstad

Bild på frivirkning

Låna en slöjdare

Är ni ett gäng slöjdsugna som vill testa något nytt? Då har vi lösningen för er! Låna en slöjdare för ett tillfälle, hemma hos er eller på lokal. Vi kommer med material och idéer. Hör av er till oss om era önskemål så hittar vi tillsammans en slöjdtråd att spinna vidare på!

Förutsättningarna är att ni är minst fem deltagare och är villiga att betala 60 kronor/deltagare.

Slöjdtips: Bokbinderi, tovning, fritt broderi, origami, meditativ teckning, brodera på ylle, stickning, virkning, tygtryck m.m.

 

Crafter work

Tillsammans med Karlstad Makers har vi startat upp konceptet CrAfter Work i Karlstad. Tanken med projektet är att erbjuda en möjlighet för kreativa människor att mötas i offentlig miljö. Vi träffas en gång i månaden på olika caféer och uteställen i Karlstad.

Alla är välkomna, oavsett om du kallar dig slöjdare, maker, DIY:are, konstnär, amatör eller proffs. Ta med ditt projekt och träffa likasinnade.

För varje tillfälle har vi ett tema, till exempel halmslöjd, bokbinderi, papperskonst eller yllebroderi. Vi tar med material om du vill testa på!

På facebooksidan CrAfter Work Värmland kan du se när nästa tillfälle äger rum.

 

Ditt intresse kan bli en studiecirkel hos oss!

Hittar du inte vad du söker här på sidan? Oroa dig inte – ditt intresse kan bli en studiecirkel hos oss! Kanske är ni redan några som träffas eller så vill du dela ditt intresse med andra. Då kan du göra det i en studiecirkel! Hör av dig till oss på Bilda så ska vi göra vårt bästa för att förverkliga dina idéer! Du kan också läsa mer om hur man startar en cirkel här.

 

Slöjda med oss!

Här nedan dyker cirklar och arrangemang upp som vi erbjuder just nu. Är det tomt för tillfället? Kontakta oss så kanske vi kan starta upp något tillsammans?!

Theresa Widjeskog-Ahlman

Theresa Widjeskog-Ahlman

Konsulent samhälle och folkmusik

054-771 61 61
070-091 81 60

Värmlands län

Följ oss i sociala medier

Facebook: @bildakarlstad