Hoppa till huvudinnehåll

Film, foto och teater

gammal kamera

Vi brinner för allas filmiska rättigheter! Vill ni lära er mer inom film, fotografering eller teater? Starta verksamhet ihop med oss, eller anslut er redan befintliga grupp så kan vi säkert hjälpa till.

Att kunna uttrycka sig i bild och rörlig bild blir alltmer populärt, och vi ser en stadig ökning i intresset för scenframträdanden när teatrar och scener befolkas av poddare, artister och olika typer av konstnärer. Vi anordnar filmfestivaler, kurser och mycket annat inom film, foto och teater. 

Existentiell Filmfestival Dalarna

Den 12–13 april 2018 är det dags för den femtonde upplagan av Existentiell Filmfestival Dalarna i Falun. Programmet är förstås fullt av bra filmer och intressanta gäster.

Kultur på gatan

Kultur på gatan - världens bästa sommarjobb för unga kulturskapare! Vi fyller gatorna med ungdomar som visar upp cirkus, musik, dans, teater, trolleri och annat härligt under sommaren.

Söderhamns kameraklubb

De flesta har en kamera och många är duktiga på att använda den. Många vill lära sig mer, bli ännu bättre och dela sina erfarenheter med andra fotografer.

Film - Bilda Sydöst

Studieförbundet Bilda är gärna med och utvecklar ditt filmskapande. Genom att gå med i Bilda och starta en filmgrupp kommer du att ingå i ett stort filmnätverk.

Ånge Kabaré

Ånge Kabaré startades 1990 som ett ungdomsprojekt och producerar idag bland annat kabaréföreställningar, ungdomsteater och sommarteater.

RESPONSIVE CONTENT