Hoppa till huvudinnehåll
David Thoresson

David Thoresson

Konsulent samhälle, kultur och folkbildning i frikyrkorna
072-084 36 04
021-470 35 21
Arbetar i
Södermanlands län
Adress
Bilda Västerås
Studieförbundet Bilda
Ateljégatan 4
724 71
Västerås

Jag ser fram emot alla möten med människor och att få ta del av och stötta den enorma kreativa kraft som ligger till grund för all folkbildning

Jag är ny konsulent inom samhälle, kultur och folkbildning i frikyrkorna i Södermanlands län sedan augusti 2018. För att presentera mig kortfattat snor jag en mening av Astrid Lindgren: ”Jag är en vacker, genomklok och lagom tjock man i mina bästa år.” Fast jag heter som sagt inte Karlsson och jag kan inte flyga, men det är en världslig sak.

Jag brinner för omvärldsanalys och samhällsfrågor, själavård och filosofi och inte minst kultur och dess roll i både personlig och gemensam utveckling. Det var därför självklart för mig att söka till Bilda när min tjänst dök upp och jag ser oerhört mycket fram emot att få jobba inom alla dessa områden genom folkbildning och kultur.

Mest ser jag fram emot alla möten med människor och att få ta del av och stötta den enorma kreativa kraft som ligger till grund för all folkbildning. En utmaning för mig kommer vara att jag är helt nyinflyttad i regionen, så ta väl hand om mig och lär mig gärna allt om ert område och hur ni har det i stort och smått.