Hoppa till huvudinnehåll

Sommarens musikcaféer i Furulid

2017-06-04
Sommarens musikcaféer på Furulid, Motala

Program:

4 juni "I denna ljuva sommartid"
Musikcafé med Motala kammarkör som sjunger om kärleken, naturen och sommaren. Dirigent Anna Gullman.

11 juli "En kväll med southern gospel och läsarsånger"
Musikcafé med One way brothers som framför en blandning av klassiska kvartettsånger, andliga sånger och mer moderna rytmiska sånger och ballader. Programmet präglas av såväl humor som eftertanke med det kristna budskapet som en röd tråd.

25 juni "Beppe Wolgers i ord och ton"
Lenas trio består av Lena Fagerström, Johan Nilsson och Jonny Andersson. De låter oss lyssna till Beppes svenska texter på olika melodier, många med jazzanknytning. Melodierna varvas med berättelser ur hans liv.

2 juli "En stund på jorden"
Musikcafé med Lillkyrkans kör Harmoni. Sånger om glädje och sorg, sånger om regn och solsken, sånger om livet. Körledare Gunnel Langemyr.

9 juli "Välkända örhängen och sällsynta pärlor"
Musikcafé med Mingla saxofonensemble från Göteborg. Gruppen består av fem damsaxofonister och repertoaren är varierad, allt från klassisk musik till Håkan Hellström.

16 juli "Storstarken med folkviseögon"
Lars-Gunnar Wiklund med ett program om Vilhelm Moberg. I detta musikcafé sjungs och berättas det om människor som Vilhelm Moberg har "diktat ihop".

23 juli "Familjen Backmans trio"
Musikcafé med Uffe, Erik och Gustav Backman som bjuder på piano, gitarr och sång med blandade toner. Akustisk prägel med ett närproducerat sound.

6 aug "Tro, hopp och kärlek"
Musikcafé med Therese Hovlund och Frida Enblom. De utgör en duo där Therese sjunger och spelar piano och Frida spelar violin. Njut av sköna toner och härliga rytmer.

13 aug "Wayfaring stranger in Trumpland"
Musikcafé med Prästen och hans vänner. Den irländska musiken, som både är en tröst och en protest i livets strid, vägleder oss under kvällen. Vår keltiska låtskrivare har försett oss med ett knippe dagsfärska sånger, bl.a. titelsången "Trumpland".

20 aug "Livet - döden - gospel"
Musikcafé med Charla Gospel, körledare Gunilla Djärf. Gospel - det glada budskapet - handlar om livet och döden.


Klicka här för mer info om sommarens program på Furulid
Datum
2017-06-04
Pris
Gratis
Mötesplats
Furulid
Varamobaden
59172
MOTALA